Λίγα λόγια για εμάς…

Το 1970 ο Γιάννης Μεταξόπουλος ίδρυσε την πρώτη βιοτεχνία κατασκευής ρούχων με τον πλέον σύγχρονο, για την εποχή, εξοπλισμό.

Το 1999 οι υιοί Αλέξανδρος και Χρήστος, ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης, παρακαταθήκη από τον πατέρα τους, ονομάζοντάς την BOUTIQUE FASHION και δημιουργώντας έναν εξοπλισμό παραγωγής όπως ορίζουν οι νέες τάσεις παγκοσμίως.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Αττικής, σε χώρο 500 τ.μ. όπου υλοποιείται το σύνολο των εργασιών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της BOUTIQUE ανέρχεται σε 21 άτομα οι οποίοι στελεχώνουν κυρίως το δημιουργικό, το κατασκευαστικό και το εμπορικό τμήμα. Το πελατολόγιο της εταιρίας καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια. Κύριοι προμηθευτές της BOUTIQUE είναι μεγάλες ευρωπαϊκές και ελληνικές εταιρείες παραγωγής υφασμάτων. Η φιλοδοξία της, με οδηγό τις προδιαγραφές των υλικών και των υπηρεσιών συνδυαζόμενα με το γούστο, τη δημιουργικότητα και το μεράκι των ανθρώπων της, είναι η ανάδειξη της θηλυκότητας, της κομψότητας και της προσωπικότητας της σύγχρονης γυναίκας.

Πριν από τρία χρόνια η εταιρία επεκτάθηκε με ένα νέο υποκατάστημα με την επωνυμία JEUNESSE. Ο σκοπός μας ήταν να καλύψουμε την έλλειψη μοντέρνων ενδυμάτων σε plus size σειρά στην εγχώρια αγορά. Πάντα με γνώμονα τις διεθνείς τάσεις της μόδας και με την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, σχεδιάζουμε και παράγουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα σε ποικιλία σχεδίων και γραμμών.