Λίγα λόγια για εμάς…

Το 1970 ο Γιάννης Μεταξόπουλος ίδρυσε την πρώτη βιοτεχνία κατασκευής ρούχων με τον πλέον σύγχρονο, για την εποχή, εξοπλισμό.

Το 1999 οι υιοί Αλέξανδρος και Χρήστος, ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης, παρακαταθήκη από τον πατέρα τους, ονομάζοντάς την BOUTIQUE FASHION και δημιουργώντας έναν εξοπλισμό παραγωγής όπως ορίζουν οι νέες τάσεις παγκοσμίως.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Αττικής, σε χώρο 1400τ.μ όπου υλοποιείται το σύνολο των εργασιών της. Το ανθρώπινο δυναμικό της BOUTIQUE ανέρχεται σε 30 άτομα οι οποίοι στελεχώνουν κυρίως το δημιουργικό, το κατασκευαστικό και το εμπορικό τμήμα. Το πελατολόγιο της εταιρίας καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια. Κύριοι προμηθευτές της BOUTIQUE είναι μεγάλες ευρωπαϊκές και ελληνικές εταιρείες παραγωγής υφασμάτων. Η φιλοδοξία της, με οδηγό τις προδιαγραφές των υλικών και των υπηρεσιών συνδυαζόμενα με το γούστο, τη δημιουργικότητα και το μεράκι των ανθρώπων της, είναι η ανάδειξη της θηλυκότητας, της κομψότητας και της προσωπικότητας της σύγχρονης γυναίκας.

Πριν από τρία χρόνια η εταιρία επεκτάθηκε με ένα νέο υποκατάστημα με την επωνυμία JEUNESSE. Ο σκοπός μας ήταν να καλύψουμε την έλλειψη μοντέρνων ενδυμάτων σε plus size σειρά στην εγχώρια αγορά. Πάντα με γνώμονα τις διεθνείς τάσεις της μόδας και με την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, σχεδιάζουμε και παράγουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα σε ποικιλία σχεδίων και γραμμών.

ENG

A few words for us

In1970,Yannis Metaxopoulos,started his own textile business ,with the most modern fabric equipment by that time..

In 1999 sons Alexandros and Christos ,overtook business management of the factory ,bequeathed by their father ,on the name of BOUTIQUE FASHION.

Their aim was to create high quality standards ,following the universal tensions.

Boutique Fashion factory is established in Athens/Greece,in Nea Ionia,region of Attica ,in 1400msq.meters,where production is implemented.

Staff consists of 30 persons ,with areas of responsibility,creative/design dpt,construction dpt,commercial dpt,export dpt.

Major suppliers of fabrics are well known potential companies.
Our ambition,in accordance with the standartds of high quality materials,is to create elegant and modern clothes,highlighting the feminity of every woman.

In 2018 ,we expanded with a new branch store ,with the name JEUNESSE.

Our mission was to cover the needs and demands of the market ,with fashion clothes on PLUS SIZE ,following the international tensions.

As a result ,usingthe best raw materials,design and production,concluded a range of variety,designs and lines on PLUS SIZE.

Our mission is to emphasize femininity….